a nyolcker tematikus blogja

Neked nyolc?

Neked nyolc?

Józsefvárosban megállíthatatlanul dübörög a drogexpressz

2016. október 17. - presijudit

Újabb dílereket fogtak a nyolcadik kerületben, írja a Józsefváros.hu. Úgy tűnik, a drogügylet lassan családi program lesz, ami pont beiktatható a vasárnapi mise és a déli húsleves közé, a rendőrség most ugyanis egy apát és fiát tartóztatott le kábítószer-kereskedés gyanújával. Józsefvárosi drogkereskedelmi sorozatunk harmadik része.



A nyolcadik kerületi drogdílerek semmiből sem tanulnak. Alig egy hete írtunk arról a férfiról, akit rendőrségi akciócsoport fogott el, miután kiderült, Zuglóból egy sofőr furikázza Józsefvárosba, hogy ott drogot áruljon, de ott volt a két nigériai kereskedő is, akiket a Népszínház utca környékén tartóztattak le.

A mostani gyanúsítottakról kiderült, hogy már 2015 óta tartottak rituális apa-fia napokat, amikor is kábítószert árultak a Leonardo Da Vinci utcában parkoló autójukból. Így tettek október 14-én is, a felhőtlen családi szórakozás azonban a rendőrségen ért véget. Járművük átkutatásakor 6,1 gramm kábítószergyanús anyagot, műanyagtasakokat és készpénzt is találtak. A 43 éves apa, P. Ferenc ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult nyomozás. Huszonegy éves fia, P. Ferenc lakásán további 366 gramm kábítószert, több százezer forint készpénzt, valamint fegyvert és lőszereket találtak, ellene drogkereskedelem és lőfegyverrel való visszaélés bűntette miatt indult nyomozás.

Elfogásukról az alábbi videó készült:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekednyolc.blog.hu/api/trackback/id/tr5111813843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása