a nyolcker tematikus blogja

Neked nyolc?

Neked nyolc?

A vegán paradicsom megnyitotta kapuit a pestiek előtt is

2017. május 08. - vmono

17904114_1273216119399507_568329466617910732_n.jpg

A budai egészséges életmódot követő hamburgerínyenceknek már ismerősen cseng az Istvánffi név, ugyanis közel három éve kényezteti vegán hamburgereivel az amúgy sokszor húsfogyasztó közönséget. A családi vállalkozás mert nagyot álmodni, és új szintre lépett, most már a Kálvin tér közelében is várja régi és új vendégeit.

[címlap forrása: Istvánffi Veggie Burger Facebook oldala]

Két évvel ezelőttig szinte minden héten ellátogattam a Kolosy téri üzletbe, mivel a közelben laktam, de a belvárosba való költözés után, és a viszonylag ritkának mondható nyitva tartás miatt már csak mesélni tudtam mindenkinek, hogy mennyire fantasztikus kis aprócska hely bújik meg a boltívek alatt, ahova egyszer mindenképp el kell mennünk. Amikor két hete megláttam a hirdetést, hogy a kedvenc vegán burgerezőm terjeszkedik, és az ötödik kerületben, a kilencedik és nyolcadik kerület határán is nyit egy üzletet, nem is haboztam, vittem is a barátomat, hogy ő is adjon egy esélyt a húsmentes ételeknek, na meg a Istvánffiék világbajnok mandulaszószának. Mivel én is nagy húsimádó vagyok, és látta, hogy mennyire tetszik a hely, ki is próbáltuk.

0-02-05-0aabf2d35476ec30ef190c2fd0afbe9ed1182bd5db08ce3fc982c6a88a579a03_full2.jpg

Rendeltünk egy Csodaburgert, a hagymás, BBQ szósszal és kapros savanyú uborkával gazdagított buciba búza pogácsát választottunk, a visszajelzés pedig igen pozitív volt a barátom részéről. Bár szerinte a hús az, ami viszi az egész hamburgert, mégis finomnak és ízletesnek találta ezt a megoldást is. Én a szokásos kedvenc Cézár burgeremet választottam lilahagymával, friss paradicsommal, uborkával és jégsalátával, na meg a már említett mandulaszósszal, ami hozta a tőle elvárt színvonalat. A búza pogácsa mellett még további kétféle variáció választható: a zabpelyhes és a gombás is igen felkapott a fogyasztók körében.

A siker receptje igencsak egyszerű: családias hangulat, rendkívül kedves kiszolgálás és minőségi termékek. A hamburgerek kizárólag csak növényi alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges ízfokozókat és színezéket sem, emellett pedig céljuk, hogy olyan vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban gazdag életeket kínáljanak, amik könnyen emészthetők, így távozás után a jó közérzet is garantált.

[képek forrása: Istvánffi Veggie Burger Facebook oldala]

A Kolosy téri üzlethez képest itt már a terek is sokkal tágasabbak, a hely nagyobb befogadóképességének köszönhetően kényelmesen elfér egy nagyobb társaság is. Az ember azt gondolhatná, hogy árak tekintetében jobban a zsebébe kell nyúlnia, ha minőségi alapanyagokból készült különleges ételeket szeretne fogyasztani, de az Istvánffi Veggie Burger arra is figyel, hogy a minőséget elérhető áron kínálja, így az ár-érték arány is abszolút elfogadható. Most érdemes a Kálvin tér környékén a szórólapozókat is figyelni, hiszen a nyitás miatt ajándék kuponokat is bezsebelhetünk, amit a vásárlás során friss almalére válthatunk. 

 

Istvánffi Veggie Burger
1053, Budapest, Királyi Pál utca 20.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nekednyolc.blog.hu/api/trackback/id/tr7112463763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása