a nyolcker tematikus blogja

Neked nyolc?

Neked nyolc?

Józsefvárosban még mindig virágzik a drogkereskedelem

2016. október 10. - presijudit

A józsefvárosi akciócsoport kezére került H. Sándor, haladószintű drogkereskedő, aki már-már pátoszi magaslatokba emelte a dílerkedést. A Zuglóban élő árus úgy látta, Józsefváros utcáin jobban menne a biznisz, ezért sofőrt fogadott, úgy hajtott át a VIII. kerület sűrűjébe. Számításai azonban nem jöttek be, markát pénz helyett bilincs ütötte, kábítószer-kereskedelem gyanújával pedig eljárás indult ellene, írja a Józsefváros.hu.

 

Egyre elmésebb trükkökkel próbálkoznak a budapesti drogdílerek: a jól megszokott utcai cserekereskedelem a múlté, már autó és sofőr jár nekik, amivel kényelmesen ingázhatnak a munkaterület és az otthonuk között. Ezt a trendet követte H. Sándor is, aki szeptember 21-én a zuglói lakásához rendelt fuvarral a szokásos módon átutazott a nyolcadik kerületbe, hogy ott házról-házra járva termékét pénzre váltsa. Az üzletre a vevők otthonaiban került sor, majd dolga végeztével jött volna érte az autó – ekkor csapott le rájuk a józsefvárosi rendőrség. A kihallgatás során a sofőr bevetette a jó öreg trükköt, miszerint nem tudta, utasa mivel foglalkozik, H. Sándor ellen kábítószer-kereskedelem, a lekapcsolt vevők ellen pedig kábítószer-birtoklás gyanúja miatt indult eljárás.

A bejegyzés trackback címe:

https://nekednyolc.blog.hu/api/trackback/id/tr2611783579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása